Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με
Shirley Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : 008615158191987

WhatsApp : +8615158191987

Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd

Co. ιατρικών συσκευών Ciping Hangzhou, ΕΠΕ

  • Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd
  • Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd
  • Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd
  • Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd
  • Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Πωλητής
Μάρκες CIPING Αριθμός Υπαλλήλων 50~100
Ετήσιες πωλήσεις 5,000,000-10,000,000 Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

, Co. ιατρικού εξοπλισμού Hangzhou Ciping, ΕΠΕ βρισκόμαστε κοντά στον τόπο συναντήσεως G20Main από Qiantang River στην πόλη Hangzhou, επαρχία Zhejiang, China.Cooperated με τους αλλοδαπούς και στο εξωτερικό κινέζικα, Ciping ιατρικό είναι σύγχρονη ιατρική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με την ισχυρή δυνατότητα Ε&Α και ικανότητα παραγωγής, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής της Κίνας που είναι εξειδικευμένο στην κατασκευή και την παροχή υψηλή - σωλήνας συλλογής ποιοτικού κενός αίματος. η επιχείρησή μας έχει περισσότερα από 12.000 τετραγωνικά μέτρα του χώρου παραγωγής, τα οποία περισσότερο από οι μετρητές 2,200square επιτυγχάνουν, τα πρότυπα της κκπ του χωρίς σκόνη εργαστηρίου 10.000 επιπέδων. Με τον ενημερωμένο αυτόματο εξοπλισμό γραμμών παραγωγής και δοκιμής, έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ολόκληρη η διαδικασία της αυτόματης επιχείρησης production.our έχει περισσότερο από η εμπειρία 20years στην ανάπτυξη των ιατρικών προϊόντων, η ομάδα της επιχείρησης είναι ομάδα εμπειρογνωμόνων με τη μακροπρόθεσμη κλινική πρακτική στην ιατρική Ε&Α και την εξεταστική βιομηχανία. Ο στόχος της επιχείρησής μας είναι να αναπτύξει περισσότερη κύρια κενή συλλογή αίματος τα κενά προϊόντα (VBCS) κάτω από την ισχυρή τεχνική υποστήριξη. Με τις δυνάμεις της ισχυρών οικονομικών ικανότητας και της Ε&Α ability.it εισάγει συνεχώς τη προηγμένη τεχνολογία, δίνει την προσοχή που εξυπηρετεί εξασφαλίζοντας την ποιότητα προϊόντα, και γίνοντας ένα σκοτεινό άλογο στη βιομηχανία με το τελικό σκοπό «τους πελάτες να αισθανθούν ανακουφισμένους και ικανοποιώ?».
Η επιχείρησή μας έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση CE ποιοτικών συστημάτων certification.EU ISO9001 και ISO13485 και την εσωτερική πιστοποίηση της κκπ στην κενή βιομηχανία συστημάτων συλλογής αίματος (VBCS). Οι κατηγορίες της κύριας επιχείρησης της επιχείρησης, κενά προϊόντα σειράς του (VBCS) συστημάτων συλλογής αίματος είναι πλήρεις στις προδιαγραφές, που μπορούν γρήγορα να βοηθήσουν το ιατρικό προσωπικό να λάβει τα δείγματα φλεβικού αίματος για το ιατρικό προσωπικό, inhit αποτελεσματικά η παραλλαγή των δειγμάτων αίματος μετά από να απομονωθούν, και να πραγματοποιήσει ολόκληρη την προστασία διαδικασίας του προσωπικού, των δειγμάτων, του εξοπλισμού και της περιβαλλοντικής ασφάλειας.

Ιστορία

Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στην ανάπτυξη των ιατρικών προϊόντων

Υπηρεσία

Η αναζήτηση, οι υπηρεσίες και η στάση μας απέναντι στους πελάτες: «Το κάνετε στους πόνους, κινεί τους πελάτες», θα δώσουμε προσοχή στην απαίτησή σας και θα ακούσουμε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας όλη την ώρα.

Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιότητα, γρήγορα και αποδοτικές υπηρεσίες, έτσι ώστε έχουμε κερδίσει τα εκτενή υψηλά σχόλια και από των πελατών για την περιεκτική ποιότητα και τις τρισδιάστατες υπηρεσίες μας της αξίας εμπορικών σημάτων. Συγχρόνως, τα αποτελέσματα πωλήσεών μας είναι καλύτερα και καλύτερα. Η ικανοποίηση πελατών είναι τα πρώτα κριτήριά μας. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε τη διαχείριση και το λειτουργικό μηχανισμό σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Κάθε τμήμα είναι κύριο του τέλειου και ανεξάρτητου συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής ομάδας υπηρεσιών και των προτύπων υπηρεσιών. Αρχίστε με τις ανάγκες και το τέλος πελατών επάνω με την ικανοποίηση του πελάτη.

Η ομάδα μας

Κίνα Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κίνα Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Hangzhou Ciping Medical Devices Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2